• Wat wij doen

  Lion Invest

 • Zaken doen in Marokko?

  Lion Invest is uw deskundige gids

 • Internationaal zaken doen?

  Lion Invest ondersteunt U

 • North South Forum

  Lion Invest is offical partner

Diensten
U kunt ons inschakelen voor alle facetten van het ondernemen, zaken doen of investeren in en met Marokko. Wij reiken u een scala aan instrumenten toe om zoveel mogelijk drempels en valkuilen, die het ondernemen, zaken doen en investeren in en met Marokko belemmeren te ontwijken.

Wij denken graag mee, ondersteunen, begeleiden en helpen om uw doelstellingen te vertalen naar concrete projecten in of met Marokko. Onze medewerkers staan graag voor uw klaar met de juiste ervaring, expertise en contacten.

Voor een ieder, die een toenemende belangstelling heeft in Marokko, zijn wij graag van dienst en staan wij met raad en daad bij. Onze klanten kunnen profiteren van een multidisciplinair, homogene en kwalitatief hoge aanpak, ongeacht de aard van de benodigde dienst.

Met onze diensten, expliciet gericht op Marokko, sluiten wij nauw aan bij de ondersteuning van instanties alhier, alswel instanties in Marokko. Vanwege ons netwerk en samenwerkingsverbanden die we in Marokko hebben gevormd, kunnen wij snel optimale oplossingen bieden en veel voor u betekenen.

U kunt contact met ons leggen voor een vrijblijvend, kosteloos gesprek. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking!

Voor meer informatie kunt u contact op nemen, via info@lioninvest.com
Business setups
Marktonderzoek
Businessplan
Marktintroductie
Detachering
Outsourcing
Benchmarking

Marketing
Communicatie
Sales
Matchmaking
Due diligence
Lobbyen
Subsidies

Denkt u iemand te kennen met enige affiniteit met Marokko of interesse heeft met ondernemen, zaken doen of investeren in of met Marokko?
Beveel ons dan aan»
Naar
Boven