• Wie zijn wij?

  Lion Invest

 • Zaken doen in Marokko?

  Lion Invest is uw deskundige gids

 • Internationaal zaken doen?

  Lion Invest ondersteunt U

 • North South Forum

  Lion Invest is offical partner

Wie zijn wij
Lion Invest is een onafhankelijk advies bureau, gericht op ondernemen, zaken doen en investeren in en met Marokko. Met Lion Invest willen wij een markt beslaan waar nog vele kansen liggen. Als u internationaal wilt ondernemen, zaken doen of investeren en u wilt daaruit extra voordeel behalen, dan is het een goede zaak om eens te kijken naar de potenties van Marokko.

Lion Invest neemt u mee op een economische ontdekkingsreis door Marokko, dat sterk in ontwikkeling is. ‘De atlasleeuw’ biedt ware economische mogelijkheden en kansen voor attente, ambitieuze of enthousiaste ondernemers, zakenmensen en investeerders.

Marokko heeft enorme potenties en wellicht heeft u al enige signalen opgevangen over de booming economische situatie in Marokko. Lion Invest helpt u graag om de Marokkaanse markt te verkennen, de juiste contacten te maken en succesvol te ondernemen, zaken te doen en te investeren in of met het investeringsvriendelijke Marokko!

Lion Invest biedt (startende) ondernemers, zakenmensen en investeerders informatie, begeleiding, ondersteuning en advisering bij hun eerste stappen in Marokko. Lion Invest ondersteunt u in het zoeken naar nieuwe kansen en helpt u nieuwe afzetmogelijkheden te vinden. Het doel van onze diensten is het wegnemen van drempels en hobbels, die u op uw zakelijk pad kunt tegenkomen.
Initiatiefnemers


Abdelbasset (Bas) Zaghdoud

Adviseur Algemene Zaken

abdel@lioninvest.com
Denkt u iemand te kennen met enige affiniteit met Marokko of interesse heeft met ondernemen, zaken doen of investeren in of met Marokko?
Beveel ons dan aan»
Naar
Boven