• Meet & Match

  Lion Invest

 • Zaken doen in Marokko?

  Lion Invest is uw deskundige gids

 • Internationaal zaken doen?

  Lion Invest ondersteunt U

 • North South Forum

  Lion Invest is offical partner

Meet & Match
Geïnteresseerd in het ondernemen, zaken doen of investeren in Marokko, worden in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan de door Lion Invest georganiseerde handelsmissies, beurzen, seminars, roadshows, evenementen, conferenties, presentaties, workshops, bijeenkomsten, studie- en zakenreizen en congressen.

Het doel van Meet & Match geeft u de ideale mogelijkheid om u te oriënteren en kennis te laten nemen met potentiële partners, sleutelfiguren, prominenten en diverse overheidsinstanties, die voor uw interessant kunnen zijn in Marokko. De ideale manier om uw netwerk uit te bereiden!


Met onze diensten, expliciet gericht op Marokko, sluiten wij nauw aan bij de ondersteuning van instanties alhier, alswel instanties in Marokko. Vanwege ons netwerk en samenwerkingsverbanden die we in Marokko hebben gevormd, kunnen wij snel optimale oplossingen bieden en veel voor u betekenen.

U kunt contact met ons leggen voor een vrijblijvend, kosteloos gesprek. Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking!

Voor meer informatie kunt u contact op nemen, via info@lioninvest.com
Denkt u iemand te kennen met enige affiniteit met Marokko of interesse heeft met ondernemen, zaken doen of investeren in of met Marokko?
Beveel ons dan aan»
Naar
Boven